Hittaonlineapotek blir Sverigefitness

Senast Uppdaterat augusti 10, 2023 av John

Hittaonlineapotek.se är numera Sverigefitness.se. Detta innebär att vi har äran att ta över all drift av sajten samt dess innehåll. Hittaonlineapotek lanserades sensommaren 2018 och började som en jämförelsesajter inom online apotek precis efter att apoteksmonopolet släpptes.

Men tidigt insåg de dåvarande ägarna att besökarna hittade till sajten för dess kosttillskott tester, vilket också blev hemsidans grundbalke.

Hittaonlineapotek.se år 2020

Grunden till uppköpet

Sverigefitness siktar på att snabbt bli Sveriges största sajt inom fitness och hälsa. Våran redaktion påbörjade inköp av test produkter redan i slutet av 2022 för att kunna lansera hemsidan sommaren 2023. För att snabba på processen så sökte vi efter potentiella uppköp av färdigt innehåll och ärliga tester utförda av riktiga personer.

Därför kontaktade vi Nisse på Hittaonlineapotek som kunde bistå John och Svea med sin expertis samt uppdatera de testerna han redan hade utfört sen innan.

Vi är oerhört tacksamma över att ha fått denna möjlighet och ser gärna att Nisse skriver för oss som gästskribent om han har möjligheten.

Exempel på innehåll som tagits över

Kommer vi att recensera apotek på nätet?

Det enkla svaret är nej. Av den simpla anledningen att det inte finns tillräckligt med intresse för den typen av recensioner. Vi kommer däremot att rekommendera kosttillskott som bl.a. finns på olika nätapotek.

Hur kommer jag i kontakt med tidigare ägare?

Nisse vill inte bli kontaktad gällande i detta ärande, istället är du välkommen att kontakta oss på kontakt@sverigefitness.se.

hittaonlineapotek 2023
Sverigefitness logo retina

Sverigefitness.se är en informationsguide inom allt som rör fitness och hälsa. Vi testar själva produkter och hjälper våra besökare att hitta bra och säkra träningsprodukter och tillskott.

Kontakt

Om oss

Kontakta oss

kontakt@sverigefitness.se

Tobica LTD
Tigne Street 33, Sliema, SLM-3174
Malta


Disclaimer: Allt innehåll på SverigeFitness är enbart för informationssyfte och skall inte ersätta medicinsk rådgivning eller konsultation. Vi medverkar i affiliate program som gör det möjligt för oss att driva reklamintäkter, dessa påverkar inte vårt omdöme.