Om Sverigefitness.se

Senast Uppdaterat december 29, 2023 av John

Vårt Uppdrag

SverigeFitness är vår passion att främja en holistisk livsstil där träning, kost, och mentalt välmående går hand i hand. Vi är övertygade om att alla kan uppnå sitt bästa jag genom att ta hand om både kropp och själ. Vårt uppdrag är att guida dig till de bästa fitnessrelaterade produkterna och ge dig de verktyg du behöver för att uppnå dina hälsomål. Oavsett om detta innebär att investera i rätt typ av produkter, eller få råd om hur man använder dem. Vi finns här för dig!

Vårt Team

John Lindh: Grundare & PT

John modell sverigefitness

Jag, John är grundaren av SverigeFitness. Mitt arbete som personlig tränare i över sju år har gett mig insikter i hur man når sina träningsmål på bästa sätt. Som utbildad nutritionist brinner jag för att optimera hälsan genom rätt kost. Jag vet hur rätt typ av kost och träning kan optimeras med hjälp av rätt kosttillskott. Därav var det naturligt för mig att starta SverigeFitness ihop med ett kunnigt team.

Läs mer om John

Svea Jansson: Chefsredaktör & Träningsinstruktör

Svea på Sverigefitness

Svea är vår chefsredaktör och träningsinstruktör. Med en bakgrund som träningsinstruktör sedan 2013 har hon omfattande kunskap om fitnessvärlden. Hon ansvarar också för de olika testerna som utförs på SverigeFitness. Som trogen besökare hos SverigeFitness kommer du snabbt att bli bekant med Svea, som är den som kvalitetskontrollerar och publicerar allt vårt innehåll tillsammans med John.

Läs mer om Svea

Otello Sampaio: Styrkecoach & Bloggare

otello sampaio

Otello, vår styrkecoach och bloggare, har dedikerat sitt liv till att hjälpa andra att uppnå sina träningsmål. Med över tio års erfarenhet, inklusive crossfit, strävar han efter att förverkliga dina träningsdrömmar. Bor till vardags i Marbella.

Läs mer om Otello

Martin Antevski: PT & MMA Fighter

Martin sverigefitness.se

Martin har tagit den långa vägen i sin karriär genom att som 17 åring gå ner 140 kilo. Han menar själv att fitness räddade hans liv då han tog beslutet att göra en helomvändning och att ta bort allt småätande och ta itu med sitt sockerberoende. Idag hjälper han hundratals andra att ta sig igenom sin hälsoresa och jobba på sin karriär inom MMA.

Läs mer om Martin

Maria Skruf: Kostrådgivare

Maria är vår erfarna kostrådgivare och ansvarar för allt som rör kost på SverigeFitness. Med en bakgrund som tävlingssimmare och en passion för människokroppen, har hon kunskapen för att hjälpa dig optimera din kost för bättre hälsa.

Tillsammans strävar teamet hos SverigeFitness efter att sprida kunskap och motivation till alla som vill förbättra sitt välbefinnande och uppnå en hälsosam och aktiv livsstil. Vi är här för att stödja dig på din resa mot en bättre och friskare framtid. Välkommen till SverigeFitness!

Läs mer om Maria

Veronica Larsdotter: Hälsocoach och skribent

veronica sverigefitness

Veronica Larsdotter en holistisk hälsocoach och skribent för SverigeFitness. Veronica anser att fitness är mer än bara fysisk prestation. Det handlar om att hitta balans mellan träning, kost och mentalt välmående. Veronica delar gärna med sig av experttips, träningsrutiner, näringsriktiga recept och stresshanteringstekniker för att hjälpa dig förbättra din livskvalitet.

Tomek Fikas: Sökordsoptimering och marknad

tomek sverigefitness

I och med vår snabba tillväxt insåg vi snabbt att vi behöver en marknadsföringsexpert som sköter den biten medan vi andra fokuserar på det vi är bra på. Tomek är en sann hjälte vad gäller att sköta affiliatesamarbeten samt se till att hemsidan drivs med rätt typ av sökordsoptimering. Om du vill att vi testar din butiks produkter är det alltså Tomek du ska kontakta, det gör du enklast på tomek (a) topnotchleads.io

Affiliatesamarbeten håller oss oberoende

Innehållet på Sverigefitness kommer alltid att vara gratis för våra besökare. För att vi ska lyckas upprätthålla dessa lovord behöver vi bygga en intäktsmodell som bygger på affiliatesamarbeten. Detta innebär att vi använder affiliatelänkar där vi kan för att få betalt från de olika butikerna när våra besökare genomför ett köp. Detta gör att vi kan fortsätta bedriva vår verksamhet och köpa produkter som vi testar.


Sverigefitness logo retina

Sverigefitness.se är en informationsguide inom allt som rör fitness och hälsa. Vi testar själva produkter och hjälper våra besökare att hitta bra och säkra träningsprodukter och tillskott.

Kontakt

Om oss

Kontakta oss

kontakt@sverigefitness.se

Tobica LTD
Tigne Street 33, Sliema, SLM-3174
Malta


Disclaimer: Allt innehåll på SverigeFitness är enbart för informationssyfte och skall inte ersätta medicinsk rådgivning eller konsultation. Vi medverkar i affiliate program som gör det möjligt för oss att driva reklamintäkter, dessa påverkar inte vårt omdöme.