Bäst i test: Bästa bantningsplåster 2024

Sverigefitness är och kommer alltid att förbli gratis för våra läsare. För att kunna fortsätta driften och testa produkter så använder vi oss av annonslänkar som ger oss en mindre ersättning om du handlar något via våra rekommendationer.

Hem » Viktnedgång » Bäst i test: Bästa bantningsplåster 2024

Senast Uppdaterat januari 5, 2024 av Maria Skruf

I jakten på en hälsosam och välbalanserad livsstil söker många efter effektiva sätt att förlora överflödiga kilon. På denna sida har vi listat bästa bantningsplåster. Vi har dessutom skapat en utförlig köpguide, fördjupat oss i hur de fungerar, och samlat ihop tips om hur du kan maximera deras effektivitet. Vi kommer även utforska andra hjälpmedel som kan komplettera din viktminskningsresa. Låt oss börja med att kasta ljus över denna innovativa metod för att uppnå dina viktminskningsmål.

Sammanfattning: Bästa bantningsplåstret 2024

 1. Guarana Viktminskningsplåster: Bästa bantningsplåster 2024
 2. Mymi Wonder Belly Patches: Bästa batningsplåster för magen
 3. Mymi bantningsplåster för underkroppen: Bästa batningsplåster för underkroppen

Bantningsplåster bäst i test – Våra toppval 2024

1. Guarana Viktminskningsplåster

weightworld slimming patch
FördelarNackdelar
+ Guarana och grönt te naturliga ingredienser som ger högt koffein-innehåll, vilket kan öka ämnesomsättningen och ge dig en energikick– Behöver kombineras med korrekt kost och motion för bästa effekt
+ 5-HTP: En biprodukt av tryptofan, hjälper 5-HTP till att producera serotonin, vilket kan reglera aptiten, förbättra humöret och stödja bättre sömn
+ Blåstång (Fucus Vesiculosus): Bidrar till ökad termogenes och ämnesomsättning
+ En förpackning innehåller hela 60 plåster

WeightWorld Guarana Viktminskningsplåster erbjuder en innovativ och praktisk väg till viktnedgång, skiljer sig från traditionella kosttillskott och bantningspiller. Dessa plåster ger dig en jämn och konstant tillförsel av näringsämnen från superfoods, vilket underlättar din resa mot en hälsosam vikt och ämnesomsättning.

Guarana Viktminskningsplåster effektivitet beror på deras förmåga att överföra aktiva ingredienser direkt till din hud och blodomlopp genom transdermal överföring. Detta möjliggör en snabbare och mer effektiv absorption jämfört med traditionella tillskott som måste passera matsmältningsprocessen.

WeightWorlds Guarana Viktminskningsplåster erbjuder en unik och praktisk metod för viktminskning. Denna innovativa produkt ger din viktminskningsresa en pålitlig knuff i rätt riktning, oavsett om du är i vila, arbetar eller tränar.

Testpanelens ord: Precis som med många andra viktminskningsprodukter gäller det att kombinera bantningsplåster/patches med en i övrigt gynnsam livsstil. För bästa resultat gäller det att kombinera en hälsosam kost med motion och se detta plåster som en extra boost, precis som övriga produkter i denna kategori. Med detta sagt tycker jag mig ha en skarpare resultat än vanligt och det känns i kroppen att fettförbränningen är maxad när jag använder dessa plåster.

Näringsvärde

Portionsstorlek: 1 Patch

Portioner per förpackning: 60

Övriga ingredienser: Paullinia Cupana fruktextrakt, Camellia Sinensis bladextrakt, 5-HTP (Från Griffonia Frö), Linum Usitatissimum (linfrö) fröextrakt, Fucus Vesiculosus extrakt.

2. Mymi Wonder Belly Patches

wonder belly patches
FördelarNackdelar
+ Sophoricoside som har kopplats till fettmetabolism och sockeromsättning– Precis som med andra bantningsplåster och produkter i samma kategori behövs motion och en genomtänkt kost för att gå ner i vikt
+ Capsaicinanses ha termogena egenskaper som stödjer hälsosam metabolism och vikthantering– Endast 5 plåster per förpackning
+ Koffein förmåga att öka fysisk och mental prestation, och har visat sig vara användbart för aptitkontroll
+ Katekinkopplas till kroppens skyddsfunktioner samt viktkontroll

För de som vill ha en målinriktad metod för att tackla övervikt och maxa fettförbränningen, erbjuder Mymi Wonder Belly Patches en innovativ teknik som levererar kraftfulla naturliga ingredienser precis där det behövs, genom huden. Dessa användarvänliga plåster är ett utmärkt alternativ för dem som föredrar att undvika att svälja piller eller tabletter.

Mymi Wonder Belly Patches är specifikt utformade för att bekämpa envist magfett. Dessa flexibla plåster använder hudgenomträngande teknologi för att sakta och jämnt frigöra energigivande och stärkande ämnen direkt in i huden. Ursprungligen användes denna teknik för att hjälpa personer med åksjuka 1979. Istället för att passera genom matsmältningskanalen, frigörs ämnen kontinuerligt medan plåstret bärs.

Mymi Wonder Belly Patches är ett effektivt och målinriktat sätt att tackla envis bukfetma. Med sin innovativa teknologi och noggrant utvalda ingredienser erbjuder de en bekväm och kontinuerlig lösning för att uppnå en slankare mage.

Testpanelens ord: Mymi Wonder Belly Patches är enkel att använda som en del av din dagliga rutin och kompletterar ditt tränings- och fitnessprogram.

Näringsvärde

Portionsstorlek: Plåster

Portioner per förpackning: 5

Ingredienser: Soforicoside, Capsicum frutescens, Koffein, Katekin, Fjärrinfrarött och Negativ Jon

3. Mymi bantningsplåster för underkroppen

low body plåster
FördelarNackdelar
+ Innehåller Sophoricoside som är ett ämne känt för sin potential att minska vikt och fettmassa– Endast 6 plåster per förpackning
+ Catechin hjälper till att minska celluliter och förhindrar ansamling av fettceller– Kan max användas i 8 timmar i taget
+ Capsaicin som kan bidra till att förebygga fetma och minska kroppsfett– Krävs en kombination med en viktminskningsstrategi för att gå ner i vikt

Mymi Bantningsplåster erbjuder en bekväm och innovativ metod för att påskynda viktminskning och främja en hälsosam livsstil. Med en självhäftande design som enkelt appliceras på huden, levererar dessa plåster en behaglig känsla av värme, vilket kan vara en nyckelkomponent i att öka kroppens fettförbränning. Vad som gör Mymi Bantningsplåster än mer lockande är att de är tillverkade av 100% naturliga ingredienser, vilket minskar risken för biverkningar.

Mymi Bantningsplåster fungerar genom att utnyttja en kraftfull blandning av naturliga näringsrika ingredienser som är välkända för sina fördelar för viktminskning. Plåstren kan hjälpa till att minska upptaget av fett, socker och stärkelse i kroppen, vilket i sin tur kan leda till viktnedgång.

Plåstren kan hjälpa till att reglera aptiten och kontrollera suget efter sötsaker, vilket underlättar för en sund kost.När Mymi Bantningsplåster används i kombination med en balanserad kost och regelbunden fysisk aktivitet kan de vara ett värdefullt hjälpmedel för att uppnå dina viktminskningsmål.

Mymi Bantningsplåster är ett naturligt och praktiskt sätt att stödja ditt mål att gå ner i vikt och forma din kropp. Med 100% naturliga ingredienser och en bekväm applikation, är dessa plåster värda att överväga för att maximera din viktminskningsresa.

Testpanelens ord: Mymi Bantningsplåster är ett användarvänligt och effektivt komplement till din viktnedgångsstrategi. Med deras naturliga ingredienser och innovativa teknologi kan de hjälpa dig att påskynda fettförbränningen och uppnå dina viktminskningsmål. Jag har märkt en tydlig förbättring av minskad fettmassa på underkroppen sedan jag började använda dessa plåster i kombination med en kaloriberäknad kost och träning.

Näringsvärde

Portionsstorlek: Plåster

Portioner per förpackning: 6

Ingredienser: Soforikoside, Katekin, Cayenne, Koffein, Salicornia Europea

Köpguide: Hitta bästa bantningsplåster för dig

Att välja rätt bantningsplåster kan vara en viktig del av din resa mot att nå dina viktminskningsmål. Men med det stora utbudet av produkter på marknaden kan det vara utmanande att hitta det bästa alternativet för just dig. I denna köpguide kommer vi att guida dig genom de viktigaste faktorerna att överväga när du väljer bantningsplåster som passar dina behov och mål.

Klargör dina mål

Innan du börjar söka efter bantningsplåster är det viktigt att klargöra dina mål. Vill du minska aptiten, öka ämnesomsättningen, eller en kombination av båda? Att ha klara mål hjälper dig att fokusera på produkter som passar dina specifika behov.

Ingredienser

Granska noggrant ingredienslistan på bantningsplåstret. Vanliga ingredienser inkluderar koffein, grönt te-extrakt, 5-HTP och capsaicin. Säkerställ att du inte är allergisk mot några av ingredienserna och överväg deras effekter på din kropp.

Tillverkarens rykte

Välj produkter från respekterade tillverkare och företag med en god rykte. Läs recensioner och sök efter feedback från andra kunder för att bedöma kvaliteten och effektiviteten av plåstret.

Pris

Priset på bantningsplåster varierar beroende på märke och produkt. Sätt en rimlig budget och försök att hitta plåster som passar din plånbok utan att kompromissa med kvaliteten.

Användarvänlighet

Tänk på hur bekvämt plåstret är att använda. Det bör vara enkelt att applicera och bära under dagen utan att orsaka besvär. Vissa produkter kan kräva daglig användning, medan andra används mindre frekvent.

Hur fungerar bantningsplåster?

Bantningsplåster fungerar genom att leverera aktiva ingredienser direkt genom huden, vilket kallas transdermal leverans. Dessa ingredienser kan variera men syftar generellt till att främja viktnedgång genom att öka ämnesomsättningen, minska aptiten och påverka fettförbränningen. De kan vara ett praktiskt alternativ till att svälja bantningspiller eller kosttillskott.

Tips! Läs våra andra artiklar om viktnedgång, Kan man ta proteinpulver för viktnedgång? Krom för viktnedgång samt Fungerar MCT-olja för viktnedgång?

Så lyckas du med bantningsplåster

Så lyckas du med bantningsplåster

 • Hälsosam kost: Ett balanserat och näringsriktigt kostintag är avgörande för att maximera effekten av bantningsplåster. Undvik överdriven kaloriintag och välj färsk, osötad mat.
 • Träning och motion: Kombinera användningen av bantningsplåster med regelbunden fysisk aktivitet. Träning hjälper till att öka kaloriförbränningen och bibehålla muskelmassa.
 • Regelbunden användning: För bästa resultat, använd bantningsplåstren enligt anvisningarna. Kontinuitet är nyckeln till att dra nytta av deras effekter.
 • Kombinera med andra hjälpmedel: Bantningsplåster kan kompletteras med andra viktminskningshjälpmedel som kosttillskott och aptitdämpande medel för att förstärka resultatet.

Alternativa hjälpmedel

 • Aptit och hungerdämpande: Vissa kosttillskott är utformade för att minska aptiten och kontrollera hunger. De kan vara ett komplement till bantningsplåster. Kolla de hungerdämpande vi rekommenderar.
 • Bantningspiller: Bantningspiller innehåller aktiva ingredienser som kan påverka ämnesomsättningen, fettförbränningen och aptiten. De används ofta i kombination med andra metoder.
 • Vätskedrivande: Vätskedrivande tillskott hjälper till att eliminera överflödig vätska från kroppen, vilket kan ge en kortsiktig viktminskningseffekt.
 • Måltidsersättning: Måltidsersättningsshakes eller barer kan användas som en del av en kalorikontrollerad diet för att ersätta måltider och minska kaloriintaget.

Mer inom viktnedgång

Vanliga frågor om bantningplåster

Kan man gå ner i vikt av bantningsplåster?

Ja, bantningsplåster kan hjälpa till att stödja viktminskning genom att påverka ämnesomsättningen och aptiten. För att få en bra effekt gäller det dock att kombinera dessa plåster med en i övrigt hälsosam livsstil.

Hur fungerar bantningsplåster?

Bantningsplåster levererar aktiva ämnen genom huden för att påverka ämnesomsättningen, aptiten och fettförbränningen.

Vilka kosttillskott kan hjälpa med viktminskning?

Det finns olika kosttillskott som kan stödja viktminskning, inklusive koffein, grönt te-extrakt, och 5-HTP, som ofta används i bantningsplåster.

Kan bantningsplåster ge biverkningar?

Bantningsplåster kan orsaka biverkningar hos vissa individer, såsom hudirritation eller allergiska reaktioner. Det är viktigt att följa anvisningarna noggrant.

Vilka ingredienser innehåller bantningsplåster?

Ingredienserna i bantningsplåster varierar beroende på märke och produkt. Vanliga ingredienser inkluderar koffein, grönt te-extrakt, 5-HTP och andra ämnen som främjar viktnedgång.

Sverigefitness logo retina

Sverigefitness.se är en informationsguide inom allt som rör fitness och hälsa. Vi testar själva produkter och hjälper våra besökare att hitta bra och säkra träningsprodukter och tillskott.

Kontakt

Om oss

Kontakta oss

kontakt@sverigefitness.se

Tobica LTD
Tigne Street 33, Sliema, SLM-3174
Malta


Disclaimer: Allt innehåll på SverigeFitness är enbart för informationssyfte och skall inte ersätta medicinsk rådgivning eller konsultation. Vi medverkar i affiliate program som gör det möjligt för oss att driva reklamintäkter, dessa påverkar inte vårt omdöme.