Är Keto Plus en bluff?

Observera att allt innehåll som presenteras på denna webbplats endast är avsett för informativa och utbildande ändamål. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information men informationen bör inte ersätta din läkares rekommendationer.

Hem » Viktnedgång » Är Keto Plus en bluff?

Senast Uppdaterat juni 24, 2024 av John

Där det finns en marknad kommer det alltid finnas människor och företag som ser möjligheter. Så är fallet även med Keto Plus. Vårt svar på frågan; Är Keto Plus bluff? blir dessvärre ett rungande ja. Nedan kommer du kunna läsa mer om hur vi kom fram till detta svar och vad vi rekommenderar istället.

Vad är Keto Plus?

Keto plus är ett kosttillskott som är avsedd att stödja personer på en ketogen diet. Den ketogena dieten är en diet som syftar på ett lågt intag av kolhydrater, och ett högre intag av fett. Tanken är att försätta kroppen i ett tillstånd av ketos, där den bränner fett istället för kolhydrater som sin primära energikälla. 

Många menar att ketos kan gynna den som vill gå ner i vikt fort och därför är den här typen av dieter populära. 

Kosttillskottet från Keto Plus innehåller en blandning av ingredienser som är avsedda att hjälpa till att öka ketonproduktionen, minska symtom på ”keto influensa”, och underlätta övergången till och upprätthållandet av ketos. Ingredienserna kan inkludera exogena ketoner, som beta-hydroxybutyrat (BHB), samt andra kosttillskott som MCT-olja, elektrolyter, vitaminer och örter som stödjer fettmetabolismen.

PS: kolla dessa testar för en lyckad viktnedgång:

Därför är det en bluff

Problemet med Keto Plus är inte att en ketogen diet inte fungerar, eller att kosttillskottet inte skulle kunna stödja en person på en ketogen diet. Anledningen till att vi anser att Keto Plus är bluff är hur de väljer att marknadsföra sig.

De ska även ha använt sig utav fejkade bilder på kändisar för att marknadsföra sin produkt – ajabaja!

Hemsidan leder tydligt med att Keto Plus är ett tillskott som hjälper användare att bränna fett och uppger även att “många års forskning har det blivit bevisat att med hjälp av Keto Plus kan personer bränna fett betydligt mycket snabbare”. Man uppger dessutom att med Keto Plus kommer använder att “bränna bort större delen av sitt fettlager på minimal tid”.

Dessa påståenden är utan tvekan att fara med osanning, eller åtminstone en modifierad sanning, och det finns inget belägg för att själva kosttillskottet Keto Plus skulle få användaren att gå ner i vikt. Att det däremot skulle kunna stödja den som är på en ketogen diet är möjligt, men då är det dieten som gör att du minskar i fett/vikt – inte kosttillskottet i sig.

Vill du veta vad användare av Keto Plus tycker om produkten? Kolla in recensionerna hos Trustpilot här.

Vad vi brukar rekommendera för effektiv viktnedgång istället: PhenQ

phenq test

Avslutande ord om Keto Plus

Med det sagt vill vi uppmana läsare att inte köpa en produkt som Keto Plus i tron att den kommer leda till en mirakulös viktnedgång.

Istället rekommenderar vi att du metodiskt och tålmodigt går ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Oavsett om du väljer att göra det med mer eller mindre kolhydrater. Om du vill veta mer om hur du kan gå ner i vikt rekommenderar vi att du kollar in följande artiklar:

Mer inom viktnedgång

Lämna en kommentar

Sverigefitness logo retina

Sverigefitness.se är en informationsguide inom allt som rör fitness och hälsa. Vi testar själva produkter och hjälper våra besökare att hitta bra och säkra träningsprodukter och tillskott.

Kontakt

Om oss

Kontakta oss

Kontakt: tomek (a) topnotchleads.io


Disclaimer: Allt innehåll på SverigeFitness är enbart för informationssyfte och skall inte ersätta medicinsk rådgivning eller konsultation. Vi medverkar i affiliate program som gör det möjligt för oss att driva reklamintäkter, dessa påverkar inte vårt omdöme.