Bästa NMN: Bäst i test 2024

Sverigefitness är och kommer alltid att förbli gratis för våra läsare. För att kunna fortsätta driften och testa produkter så använder vi oss av annonslänkar som ger oss en mindre ersättning om du handlar något via våra rekommendationer.

Hem » Vitaminer » Bästa NMN: Bäst i test 2024

Senast Uppdaterat juni 26, 2024 av John

I takt med att intresset för hälsa och anti-aging växer, har NMN-tillskott blivit alltmer populära för sina lovande fördelar.

I denna artikel presenterar vi våra toppval baserat på kvalitet, effektivitet och användarupplevelser. Dessutom erbjuder vi en omfattande köpguide för att säkerställa att du hittar det NMN-tillskott som passar just dina behov.

Sammanfattning av NMN Bäst i test

 1. RevGenetics ADVANCED NMN – Bäst i test
 2. Home Aroma NMN – Mest potenta
 3. NMN NAD+ 300 mg från Sportlab – Bästa premiumval

Bäst i test – Bästa NMN – Våra toppval för 2024

1. RevGenetics ADVANCED NMN

RevGenetics ADVANCED NMN
FördelarNackdelar
+ Hög kvalitet och renhet.– Priset kan uppfattas som högt.
+ Vetenskapligt beprövade ingredienser.
+ Glutenfri och GMO-fri.

RevGenetics ADVANCED NMN är ett premiumtillskott utformat för att främja anti-aging och cellreparation. Varje förpackning innehåller 120 kapslar med 50 mg NMN per kapsel.

Produkten är känd för sin höga kvalitet, renhet och effekt, och är vetenskapligt beprövad för att ge pålitliga resultat. Den är glutenfri, GMO-fri och fri från skadliga tillsatser, vilket gör den till ett säkert val för hälsoentusiaster.

Testpanelens ord: “Jag är mycket imponerad av RevGenetics ADVANCED NMN. Produkten levererade tydliga förbättringar i energinivåer och allmän vitalitet. Trots det högre priset, anser jag att kvaliteten och de positiva effekterna gör den värd investeringen.”

Om RevGenetics ADVANCED NMN

 • Varumärke: RevGenetics
 • Förpackning: Burk med 120 kapslar
 • Storlek: 120 kapslar
 • Dosering: 50 mg NMN per kapsel
 • Glutenfri: Ja
 • Ekologisk: Ingen uppgift
 • GMO-Fri: Jae

2. Home Aroma NMN

Home Aroma NMN
FördelarNackdelar
+ Förbättrar energinivåer och motverkar trötthet.– Pris kan vara högt jämfört med andra liknande produkter.
+ Stödjer cellföryngring och bekämpar åldrande.
+ Glutenfri, vegansk och ekologisk.

Homearoma NMN är ett högkvalitativt tillskott designat för att öka din energi och sakta ner åldrandet. Varje burk innehåller 60 kapslar fyllda med Beta Nicotinamide MonoNucleotide (99%) och andra naturliga ingredienser som stödjer cellföryngring och vitalitet. Produkten är glutenfri, vegansk och ekologisk, vilket gör den till ett bra alternativ för vuxna som söker ett hälsosamt och energifyllt liv.

Testpanelens ord: “Jag upplever att NMN från Home Aroma gav mig en tydlig förbättring i energinivåer och allmän vitalitet. Jag uppskattar dessutom att produkten är vegansk och ekologisk.”

Om Home Aroma NMN

 • Varumärke: Homearoma
 • Förpackning: Burk med 60 kapslar
 • Ingredienser: Beta Nicotinamide MonoNucleotide (99%), Hydroxypropyl methyl cellulose (shell), Carrageenan (filling)
 • Vegansk: Ja
 • Glutenfri: Ja
 • Ekologisk: Ja

3. NMN NAD+ 300 mg från Sportlab

NMN NAD+ 300 mg från Sportlab
FördelarNackdelar
+ Ökar energiproduktionen och främjar återhämtning.– Kapslarna innehåller bovint gelatin, vilket inte är lämpligt för veganer.
+ Högkvalitativt och vetenskapligt stödd produkt.
+ Praktisk förpackning som räcker i två månader.

NMN NAD+ 300 mg från Sportlab är ett premiumtillskott designat för att öka energiproduktionen och återhämtningen i dina celler. Detta anti-aging-tillskott innehåller högkvalitativt Nicotinamide Mononucleotide (NMN) som är känt för att bekämpa trötthet och minska tecken på åldrande.

Tillverkad i Sverige under strikt kvalitetskontroll i ett GMP-certifierat laboratorium, garanterar detta tillskott säkerhet och effektivitet. Med en praktisk burk som räcker i två månader, är det en bekväm lösning för att hålla sig energisk och vital.

Testpanelens ord:Jag är mycket nöjd med NMN NAD+ från Sportlab. Efter några veckors användning märkte jag en markant ökning i energinivå och allmän vakenhet. Kapslarna är enkel att ta och jag upplevde inga biverkningar. Ett mycket bra tillskott för att bekämpa trötthet och åldrande. Rekommenderar varmt.”

Om NMN NAD+ 300 mg från Sportlab

 • Varumärke: Sportlab
 • Förpackning: Burk med 60 kapslar
 • Storlek: 60 kapslar
 • Ingredienser: β-NMN, NMN, mikrokristallin cellulosa, kapsel av bovint gelatin
 • Tillverkad i: Sverige
 • Kvalitetskontroll: GMP-certifierat laboratorium
bästa nmn

Köpguide: Att tänka på när du köper NMN-tillskott

Att välja rätt NMN-tillskott kan vara en utmaning, särskilt med tanke på de många alternativ som finns på marknaden. Här är en utförlig köpguide som hjälper dig att fatta ett informerat beslut.

Kvalitet

När du väljer ett NMN-tillskott är det viktigt att säkerställa att produkten är av hög kvalitet och renhet. Leta efter produkter som är tillverkade i GMP-certifierade (Good Manufacturing Practice) laboratorier och som har genomgått tredjepartstester för att säkerställa att de inte innehåller kontaminanter eller skadliga tillsatser. Hög renhet innebär att produkten innehåller en hög procentandel av aktivt NMN, vilket ökar dess effektivitet.

Dosering

Doseringen av NMN-tillskott varierar mellan olika produkter. Generellt sett, rekommenderas en daglig dos mellan 100 mg och 500 mg beroende på dina individuella behov och mål. Kontrollera produktens etikett för att se hur mycket NMN varje kapsel innehåller och överväg att börja med en lägre dos för att se hur din kropp reagerar innan du ökar intaget.

Ingredienser och tillsatser

Undersök produktens ingredienslista noggrant. Förutom NMN kan vissa tillskott innehålla andra ingredienser som mikrokristallin cellulosa eller bovint gelatin för kapslarna. Om du har kostrestriktioner, såsom glutenintolerans eller är vegan, se till att välja en produkt som är märkt som glutenfri eller vegansk. Undvik produkter med onödiga fyllmedel, färgämnen eller andra tillsatser som kan påverka kvaliteten.

Tillverkningsland

Tillverkningslandet kan också vara en indikator på produktens kvalitet. Produkter tillverkade i länder med strikta hälsoregler, som Sverige, USA eller inom EU, tenderar att vara av högre kvalitet. Kontrollera även att produkten är tydligt märkt med all nödvändig information, inklusive dosering, ingredienser, och tillverkningsinformation.

Recensioner

Läs recensioner och kundomdömen för att få en uppfattning om hur andra har upplevt produkten. Positiva recensioner kan indikera att produkten är effektiv och väl mottagen av andra användare. Var dock uppmärksam på att vissa recensioner kan vara partiska eller falska, så det är bra att läsa från flera källor.

Pris

Priset på NMN-tillskott kan variera avsevärt. Det är viktigt att inte bara titta på priset per flaska, utan också räkna ut kostnaden per dos för att jämföra olika produkter rättvist. Ett högre pris kan vara motiverat om produkten har högre kvalitet, bättre renhet eller extra fördelar. Se till att produkten erbjuder bra värde för pengarna baserat på dess kvalitet och dosering.

Leverans och tillgänglighet

Sist men inte minst, överväg leveransalternativ och produktens tillgänglighet. En snabb leveranstid och pålitlig kundservice kan vara avgörande, särskilt om du planerar att använda produkten regelbundet. Kolla också om det finns rabatter för större köp eller prenumerationer som kan sänka den totala kostnaden.

Så testade vi och valde ut produkter till vår NMN bäst i test lista

För att skapa vår NMN bäst i test lista genomförde vi en noggrann och systematisk utvärdering av de mest populära NMN-tillskotten på marknaden. Vår testpanel, använde varje produkt under en period på 3-4 veckor för att noggrant bedöma deras effektivitet.

Vi analyserade faktorer som ingredienser, biotillgänglighet, dosering, och eventuella biverkningar. Vi tog även hänsyn till kundrecensioner och produktens prisvärdhet. Genom denna omfattande process kunde vi identifiera de bästa NMN-tillskotten som levererar verkliga resultat och erbjuder hög kvalitet till ett rimligt pris.

Förstå vad NMN är och hur det fungerar

NMN (Nikotinamidmononukleotid) är en molekyl som spelar en avgörande roll i kroppens energiproduktion och cellreparation. Den fungerar som en föregångare till NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid), en koenzym som är nödvändig för många viktiga biologiska processer.

NAD+ är avgörande för cellens ämnesomsättning, då den deltar i redoxreaktioner som omvandlar näringsämnen till energi i form av ATP (adenosintrifosfat). Utöver energiproduktion är NAD+ involverad i DNA-reparation och signalering, vilket bidrar till att bevara cellernas integritet och funktion.

När vi åldras, minskar våra NAD+ nivåer naturligt, vilket kan leda till en rad åldersrelaterade problem som minskad energi, försämrad metabolism och ökad mottaglighet för sjukdomar. Låga nivåer av NAD+ har kopplats till försämrad mitokondriell funktion, vilket ytterligare bidrar till trötthet och svaghet. Genom att tillsätta NMN kan du hjälpa till att återställa dessa nivåer, vilket i sin tur stödjer mitokondriell funktion och ökar kroppens förmåga att producera energi.

NMN har också visat sig ha positiva effekter på hjärthälsa, kognitiv funktion och insulinresistens. Genom att förbättra blodflödet och minska inflammation kan NMN bidra till att förhindra hjärt-kärlsjukdomar. Dessutom har studier visat att ökad NAD+ nivå kan förbättra neuroplasticitet och kognitiv prestation, vilket kan bidra till att motverka åldersrelaterad kognitiv nedgång. På grund av dessa breda hälsofördelar, har NMN blivit ett populärt tillskott bland dem som vill förbättra sin allmänna hälsa och motverka åldrande.

Genom att tillsätta NMN kan du således återställa NAD+ nivåerna i kroppen, vilket förbättrar energiproduktionen, främjar cellhälsa och bidrar till ett mer vitalt och hälsosamt liv.

NMN vs NAD+ tillskott

 • NMN absorberas lättare av kroppen och omvandlas direkt till NAD+, vilket gör det effektivare för att höja NAD+ nivåer.
 • NMN är effektivt för att öka NAD+ nivåer och stödja energiproduktion och cellreparation.
 • NMN kan vara dyrare men mer kostnadseffektivt på lång sikt på grund av bättre effektivitet.
 • NMN-tillskott är oftast mer effektiva än NAD+ tillskott för att öka NAD+ nivåer och stödja kroppens energiproduktion och cellhälsa.
 • NAD+: är svårare för kroppen att absorbera direkt eftersom det måste brytas ner först, vilket gör det mindre effektivt.
 • NAD+: kan användas i akuta fall men är generellt mindre effektivt på grund av lägre biotillgänglighet.
 • NAD+: är billigare och mer tillgängligt men kräver större mängd för samma effekt.

Vanliga frågor om NMN tillskott

Vilka är fördelarna med att ta NMN-tillskott?

NMN-tillskott kan öka energinivåerna, förbättra metabolismen, stödja cellreparation, och motverka åldrande. Studier har visat att NMN kan förbättra hjärthälsa, kognitiv funktion och insulinresistens.

Hur doserar jag NMN-tillskott?

Rekommenderad daglig dos varierar, men många produkter föreslår mellan 100 mg och 500 mg per dag. Det kan vara bra att börja med en lägre dos och gradvis öka den för att se hur din kropp reagerar.

Kan NMN-tillskott hjälpa mot åldrande?

Forskning tyder på att NMN kan hjälpa till att bekämpa åldrande genom att höja NAD+ nivåer, vilket stödjer cellreparation och energiproduktion. Detta kan bidra till att minska åldersrelaterade problem som trötthet och nedsatt metabolism.

Finns det några biverkningar av NMN-tillskott?

De flesta människor tolererar NMN väl, men vissa kan uppleva milda biverkningar som huvudvärk, illamående eller matsmältningsproblem. Om du upplever några obehagliga biverkningar bör du sluta ta tillskottet och rådgöra med en läkare.

Kan NMN kombineras med andra tillskott?

Ja, NMN kan ofta kombineras med andra tillskott. Det är dock alltid bäst att rådgöra med en läkare eller en näringsexpert för att säkerställa att kombinationen är säker och effektiv för dina specifika behov.

Lämna en kommentar

Sverigefitness logo retina

Sverigefitness.se är en informationsguide inom allt som rör fitness och hälsa. Vi testar själva produkter och hjälper våra besökare att hitta bra och säkra träningsprodukter och tillskott.

Kontakt

Om oss

Kontakta oss

Kontakt: tomek (a) topnotchleads.io


Disclaimer: Allt innehåll på SverigeFitness är enbart för informationssyfte och skall inte ersätta medicinsk rådgivning eller konsultation. Vi medverkar i affiliate program som gör det möjligt för oss att driva reklamintäkter, dessa påverkar inte vårt omdöme.